We’re here to help

Error 400 (disabled_account)

Comments

3 comments

  • Avatar
    pascha45

    Hello Milan,

    Our question: do we understand this correctly, you have done a system restore? A system restore is a process where errors often occur. Or have you set up your system again?
    You have not entered any information about the installed OS. When did you purchase the licence, did you have to use the activation code separately?
    Maybe you still have an old activation of the license, where the activation code had to be used separately.
    Please register again with Avira using the email address with which the license was purchased.
    Do you still have the documents from the purchase of the license, invoice or reference number or the old activation code?
    You may be able to carry out a repair installation or a manual reinstallation with the data.
    https://support.avira.com/hc/en-us/articles/360002858514-How-do-I-perform-a-manual-reinstallation-of-my-Avira-product- 

    Without further details we can only guess what leads to this information.
    If something is still unclear, we are happy to help.

    Many greetings and a nice weekend.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Milan

    Hi, 

     

    I reinstalled my Windows / set up my system again. No, I did not have to use activation code separately, if I remember correctly.. I Bought it this year / in April. I have documents from the purchase of license invoice, reference number, activation code... I will register again with the same email address with which I made purchase. What about next steps after registration?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Milan

    Message that I got when I tried to register new account

    An account with this email address already exists. Try to login instead or reset your password.
    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.